image

image image image

JANUS FOR DIG, FAMILIEN OG ERHVERVSLIVET

Omvisninger
En omvisning af professionel kunstformidler varer omkring en time og koster 800 kr inden for bygningens ordinære åbningstider og 1.500 kr i weekender og uden for ordinær åbningstid. Omvisninger skal forud bestilles og kan tilpasses både alders- og interessegrupper. Der kan også omvises på tysk og engelsk.

Omvisninger kan kombineres med kaffe-, frokost- eller middagsarrangementer, der serveres i læsesalen, hvor der er plads til 50 personer.

Special-arrangementer
Janus Bygningen danner gerne rammerne for special-arrangementer for både dig og erhvervslivet. Vi arrangerer udflugter, møder, selskaber og konferencer for private, foreninger, firmaer, klubber og skoler. Drejer det sig om et større antal personer, samarbejder vi med Tistrup Skole og benytter den umiddelbart tilknyttede hal.

Generalforsamlinger, julefrokoster og nytårskure kan kombinere museumsbesøg med eller uden omvisning, med bespisning og musik. Sådanne kombinationer kan også forekomme ved andre typer af mødevirksomhed. Maden leveres fra egnens kroer eller specialbutikker, herunder lokale bryg- og vinhuse, efter ønske.

Kunst-udlejning
Vores museum, der rummer mere end 2000 værker af samtidskunst, lejer kunst ud til både private og offentlige virksomheder.

Formidling af kunstkøb/salg

.

BJARKE REGN SVENDSEN: ”Portbeslag”
4 litografier med motiv fra Olevano Romano

Mappe med 4 litografier, trykt i 6 farver på 200 g Zuid Limburg - Veluwezoom papir.
Papirformat: 34 x 49 cm. Billedformat: 23 x 39 cm. Signerede og nummererede. Leveres i omslag.
Oplag: 400 stk. Tryk: PrinfoVejle. 2008. 

Sælges til fordel for Janus Bygningen
PRIS: 1600 kr. excl. rammer