Persondatapolitik

Persondatapolitik for JANUS Vestjyllands Kunstmuseum

Dine personoplysninger tilhører dig. Du deler dine oplysninger med JANUS Vestjyllands Kunstmuseum, fordi du eksempelvis gerne vil være medlem af vores forening eller købe en vare. Hvorfor og til hvilke formål vi skal bruge dine personoplysninger, og hvordan vi behandler dem, kan du læse om i vores persondatapolitik.

JANUS Vestjyllands Kunstmuseum er dataansvarlig og behandler personoplysninger i forbindelse med arrangementer, sponsorater, markedsføring, presse, løn- og personaleadministration. Vi har derfor udarbejdet denne Persondatapolitik, som beskriver hvordan, vi indsamler og behandler persondata.

  1. KONTAKTOPLYSNINGER

JANUS Vestjyllands Kunstmuseum

Lærkevej 25, 6862 Tistrup

CVR: 11638775

mail@janusbygningen.dk

Telefon: 75299825

WWW. janusbygningen.dk

Data ansvarlig: Anne Magrethe Sværke

 

  1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

Vi indsamler personoplysninger i markedsføringssammenhæng data direkte via cookies og gennem IP-adresser via Google Analytics.

JANUS Vestjyllands Kunstmuseum bruger kun de data, du giver os. Det kan være i forbindelse med bestilling af et medlemsskab eller køb af en vare.

Vi bruger blandt andet følgende oplysninger:

Navn og adresse på afsender og modtager

Telefonnummer

Betalingsadresse

E-mailadresse

Betalingsinformation

  1. HVAD BRUGER VI PERSONOPLYSNINGERNE TIL?

Vi anvender de data, du giver os, til forskellige formål:

Oplysningerne anvendes til opbygning og vedligehold af pressekontakter i ind- og udland og registreres i vores database. Vores medlemsoplysninger bruger vi til administration af vores forening, herunder til information om arrangementer. Oplysningerne registreres i vores medlemssystem. Vi bruger desuden personoplysninger ved ansættelser.

Du vil selvfølgelig gerne vide alt om, hvad JANUS Vestjyllands Kunstmuseum kan tilbyde dig af oplevelser. Giver du tilladelse, kan du få meddelelser om dette eksempelvis via e-mail eller sociale medier.

Vi vil være sikre på, at du kan bruge vores website på den bedst mulige måde og så personligt som muligt. Derfor kan vi benytte statistiktjenester som for eksempel Google Analytics, for at se hvordan du benytter vores site. Vi har selvfølgelig sikkerhedsaftaler med disse virksomheder, så IP adresser anonymiseres.

Cookies anvendes til Analytics. Vi bruger cookies, og det gør vi for at sikre, at vores website fungerer optimalt. Vil du vide mere om disse cookies, og hvordan du fjerner dem? JANUS Vestjyllands Kunstmuseum har en cookie-politik, klik her: https://www.janusbygningen.dk/cookies/

  1. SIKKERHED

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Vi har desuden truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab, manipulering eller uvedkommende adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, så de opfylder den løbende teknologiske udvikling.

Vi beskytter de oplysninger du giver os med den mest avancerede teknik, så ingen uvedkommende har adgang til dem. Skulle det være nødvendigt at dele oplysningerne med tredjepart kræver vi, at virksomheden behandler dine oplysninger lige så sikkert som vi gør, og til det formål det er beregnet.

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt og opbevarer dem til eget brug i højest to år. Herefter vil dine personoplysninger blive slettet, med mindre vi af lovmæssige årsager er forpligtet til at opbevare dem i længere tid. For eksempel kræver lovgivningen, at vi gemmer betalingsoplysninger i syv år.

For at kunne informere dig bedst muligt om brugen af persondata, opdaterer vi løbende denne Persondatapolitik. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser den.

 

  1. DINE RETTIGHEDER

Som registreret har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger, som behandles om dig, ligesom du har ret til at anmode om ajourføring eller sletning af dine oplysninger. Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder i medfør af Persondataloven, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan anmode os om at se, ændre, slette eller overføre dine persondata. Har du spørgsmål til, eller ønsker du at klage angående denne Persondatapolitik, kan du kontakte vores datahåndteringsansvarlige ved at sende en e-mail til: mail@janusbygningen.dk eller pr. brev til:

 

JANUS Vestjyllands Kunstmuseum

Lærkevej 25, 6862 Tistrup

mail@janusbygningen.dk

Telefon: 75299825

WWW. janusbygningen.dk

Udført den 28.8.2018